Tjänster

Sedan år 2000 gör vi på ReklamService allt för att underlätta för ditt företag. Vi hjälper dig genom hela produktionen och är duktiga på unika speciallösningar. Hör av dig till oss och låt oss berätta hur vi kan underlätta för dig och ditt företag.


Personlig digital print

Med digitalprint av texter, namnteckningar, bilder och logotyper blir det möjligt att tilltala kunderna mer personligt och även göra avsändaren individuell. Testa variabelprint med namn, olika erbjudanden och bilder.

Vi presenterar gärna ett förslag som passar ditt företag

585x325

585x325

Trycksaker som syns

Femtio brev med kuvert eller 500 000 kataloger med plast. För oss är ingenting omöjligt. För att kunna erbjuda dig bästa kvalitet, till bästa pris, använder vi oss av vårt stora nätverk i Sverige och övriga Europa.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vad präglar dina trycksaker?

När en trycksak lämnat pressarna är det mycket arbete kvar. Bindning eller falsning, perforering och stansning, prägling, limning eller häftning. För att få ett gott resultat är det viktigt att vända sig till skickliga bokbindare. Det är dem vi har kontakt med. Tillsammans erbjuder vi dig kompletta bokbinderitjänster, som sätter prägel på dina trycksaker.

Kontakta oss så berättar vi mer

585x325

585x325

Manuell packning

Vi har stor erfarenhet av manuell hantering. Genom åren har vi utfört både små och stora uppdrag. Vi är flexibla, kreativa och viker oss gärna dubbla för din skull. Allt som av olika anledningar inte går att hantera maskinellt utför vi självklart för hand med riktig fingertoppskänsla.

Vi presenterar gärna ett förslag som passar ditt företag

Så här jobbar vi!


Söker du en leverantör som kan utföra analyser, se till att ni kommunicerar med rätt målgrupp och har kontroll över tryck, packning och distribution?
Då är vi på ReklamService rätt partner för dig!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig